Infosite

Hemsida
Karta
Meny
Dryck
Om GLENFIDDICH WAREHOUSE NO 68

Kontakta Glenfiddich Warehouse NO 68



Glenfiddich Warehouse NO 68 Meny
08-791 90 90

FÖRRÄTTER

S.O.S med klassiska tillbehör

95:-

Tre sorters Lax (varmrökt, kallrökt & gravad) med tillbehör

120:-

Hemgjord grillad ”Rensalsiccia” (korv) på spenatbädd med olivolja & vitlök

115:-

Älgcarpaccio med Västerbottensost & pesto

145:-

Rökta Räkor med aioli och rostat bröd

1/1 145:- 1/2 95:-

Moules Frites

(grädd-& vitvins kokta blåmusslor med aioli & pommes frites)

1/1 155:- 1/2 105:-

STARTERS

S.O.S (Baltic-herring) with classic condiments

95:-

Three kinds of Salmon (”gravad” & smoked) with condiments

120:-

Homemade grilled ”Reindeer-Salsiccia” (sausage) and spinach with garlic & olive oil

115:-

Moose carpaccio with ”Västerbottens cheese” & pesto

145:-

Smoked Prawns with aioli & toasted bread

1/1 145:- 1/2 95:-

Moules Frites

(cream-& white wine boiled Clams with aioli & french fries)

1/1 155:- 1/2 105:-



VARMRÄTTER


Smörstekt Strömmingsflundra med rökt lax, skirat smör & potatispuré

165:-


Grillad Lax med vitvin-& gräslökssås och hummersmaksatt potatiskaka

195:-

Smörstekt Rödingfilé med Sparrisrisotto

225:-

Grillad Renytterfilé med lingongräddsås & potatiskaka

295:-

Grillad Hjortytterfilé med whiskyspetsad pepparsås & potatisgratäng

255:-

Grillad Lammytterfilé med rotsakspytt & Chêvréost

225:-

Kalvschnitzel med rostad potatis, citron, sardeller & kaprisbär

175:-

Viltköttbullar med gräddsås, rårörda lingon & potatispuré

165:-

Mustig Portergryta med ris

155:-

Risotto med sparris & vårprimörer (Veg.)

165:-

MAINCOURSES


Butterfried Baltic Herring with smoked salmon, butter clarify & mashed potatoes

165:-

Grilled fillet of Salmon served with white wine & chives sauce and

Lobster flavoured potatoe cake

195:-

Butterfried fillet of Char served with green asparagus risotto

225:-

Grilled fillet of Reindeer with lingonberry cream sauce & potatocake

295:-

Grilled fillet of Venison served with a Whisky-& Peppersauce and potato gratin

255:-

Grilled fillet of Lamb served with root vegetables & Chêvré cheese

225:-

Breaded Veal escalope served with roasted potatoes, lemon, anchovy & capers

175:-

Game Meat balls served with cream sauce, lingonberries & potato puré

165:-

Porter Stew served with rice

155:-

Vegetarian Asparagus risotto & spring primeurs

165:-

DESSERT

Hjortronpannacotta

(vi rekommenderar ett glas med Barley Wine (strong ale) till denna dessert)

85:-

Kvällens hemgjorda Glass med färska bär

85:-

Varm Chokladbrownie serverad med en toffeekolasås

90:-

Mörk whiskyspetsad Chokladtryffel

(vi rekommenderar ett glas StarkPorter/ Imperial Stout till denna dessert)

45:-

DESSERTS

Cloudberry pannacotta

(we recommend a glass of Barley Wine with this dessert)

85:-

Homemade Ice-cream of the day with fresh berries

85:-

Warm Choccolate brownie served with a toffee caramel sauce

90:-

Dark homemade chocolate truffle

(we recommend a glass of Porter or Imperial Stout with this dessert)

45:-

SET MENU FISH..

Tre sorters Lax (gravad, kallrökt & varmrökt) med tillbehör

Three kinds of Salmon (”gravad”, warm-& cold smoked) with condiments

Smörstekt Rödingfilè serveras med en sparrisrisotto

Butterfried fillet of Char served with a green asparagus risotto

Hjortronpannacotta

Cloudberry pannacotta

410:-

SET MENU MEAT..

Älgcarpaccio med västerbottensost & pesto

Moose carpaccio with ”Västerbottens cheese” & pesto

Grillad Renytterfilé med lingongräddsås & potatiskaka

Grilled fillet of Reindeer served with lingonberry cream sauce & potatoe cake

Mörk whiskyspetsad Chokladtryffel

Dark homemade chocolate truffle

460:-