Alltomstockholm Topbar eniro.se

   
Infosite

Hemsida
Karta
Förrätt & Pasta
Kött & Fisk
Ost & Dessert

Menyförslag
Våra viner

Kontakta Mancini



Tunnelgatan 1A 111 37 Stockholm
Tel: 08 - 21 53 10, Fax: 08-21 14 46

Öppettider:
Mån-Fre 11:00-24:00, Lör 15:00-24:00, Sön: öppet för slutna sällskap.


Restaurangen har drivits i min regi sedan 1981.

Genom erfarenhet och övertygelse har det växt fram och utvecklats en idé som övergått till ett behov:

Våra gäster måste få uppleva vad det genuina italienska köket verkligen innebär.
Genom kunskap och fantasi har vi skapat och utvecklat en harmoni för alla sinnen; mat, vin och miljö.
En utveckling som aldrig stannar av.

Välkomna till vårt kök, matsal och vinkällare!

Claudio Mancini

Svenska Dagbladet

BOHEMIA I ITALIENSK TOPP

Restaurang Källaren bohemia i stockhom är nu en av de allra bästa restaurangerna i europa.

Detta enligt Italienska Gastronomiska Akademin som varje år bedömer olika restauranger inom och utanför italien, som ägs och drivs av italienare.

Källaren bohemia som drivs sedan 25 år av krögaren Claudio Mancini fick 8.23 poäng av 9 möjliga.

Övriga toppitalienare återfinns i new york, washington och montreal.    
(svd)

Nöjesguiden, Stockhom
Personalen är perfekt, vältrimmad och hjärtlig. Bohemia kök hör till toppskiktet av Stockholms restauranger. Där serveras även utsökt lunch.


Gourmet
Matlagning på hög nivå
Hög till mycket hög kvalitet på råvaror, inspirerad matlagning med ide eller linje. Genomtänkta kompositioner och jämn hög nivå på hanverket. Vackra presentationer. Bohemias ambition vore värt ett EU-Bidrag

 
"Kom och njut hos oss"
Hjärtligt välkomna!

Besök gärna vår egen hemsida